Kapsalon Haarland Soest

Kapsalon Soest / Kapper soest / Beste kapper

Tangle Teezer

 

Last van vervelende klitten in je haar en kost het je erg veel moeite om ze eruit te krijgen?
Dan is de super populaire Tangle Teezer voor jou dé oplossing! Met de Tangle Teezer kun je zeer eenvoudig en pijnloos de klitten uit je haar verwijderen. Door de flexibele pinnen wordt het breken van je haar geminimaliseerd, waardoor je haar op ten duur voller en gezonder aan zal voelen.
Daarbij wordt je haar tijdens het gebruik heerlijk verfrist en glanzend glad! Om aan ieders eisen te voldoen is de Tangle Teezer verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en maten!

Pijnloos ontklitten van je haar!
Minimaliseert haarbreuk!
Zorgt voor voller en gezonder haar!
Je haar wordt glanzend glad!

Click N Curl 

Click N Curl is de innovatieve föhnborstel met afneembare handvat zodat de borstel ook dient haarroller. Het geeft jouw haar volume en body. Jouw haar föhnen en inrollen kan nu in één stap in plaats van twee. De professionele look van kapsalon Haarland creëer je voortaan ook zelf thuis met Click N Curl.

Click N Curl - Haarland Soest
Click N Curl - Soest
Tangle Teezer Soest

SPLIT ENDER PRO behandeling

 

De Split-Ender Pro is de eerste haartrimmer ter wereld die enkel de gespleten haarpunten snijdt.

De nieuwe Surgy-Trim Systeemtechnologie zorgt dat enkel de uiteinden van het beschadigde haar op een veilige manier gesneden worden. De Split-Ender Pro snijdt in minder dan 30 minuten gespleten haarpunten terwijl het haar op dezelfde lengte en in hetzelfde model blijft.

 

Het haar heeft na de behandeling weer een gezonde zijdeachtige glans en voelt  zacht aan.

 

 

Kosten van de behandeling € 30,50 ( incl wassen en drogen)