Haarland

Ons team

De kapsalon bestaat al sinds oktober 2008 en is een begrip in de mooie plaats Soest. Bij Haarland is iedereen welkom, van jong tot oud. Wij vinden het fijn om onze klanten tevreden de deur uit te zien gaan en doen dan ook graag ons best hiervoor.

Zo nemen wij voor elke klant dan ook de tijd en maken zo de mooiste creaties. Bij ons komt u met een heerlijke kop koffie of thee dan echt even tot rust en staan wij klaar voor jou. 

Owner and Master stylist

Britt

Als 17 jarige is Britt begonnen in het mooie kappersvak, het kappersvak heeft zij altijd al gezien bij haar moeder in de kapsalon en had zij altijd de ambitie al om haar eigen salon te mogen draaien. Zij vind het fijn om iedereen de beste versie van zichzelf te laten zijn zowel haar klanten, als haar collega’s. Britt gelooft dat alleen als je jezelf bent, de beste versie van jezelf kan zijn en dat je niet jezelf moet willen kopieren in het vak. In het vak staat creatief zijn voorop en eerlijkheid en dat is wat Britt altijd zal zijn. Een eerlijk advies vind zij het allerbelangrijkste.

De frisse nieuwe start in kapsalon haarland is een mooie stap geweest en vanuit hier wordt er hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen en het verbeteren van onze prachtige behandelingen. Wij streven naar het beste voor de klanten.

Master stylist

Katja

Katja is een allround kapster en zit al jaren in het kappersvak, zij doet na al de jaren nog steeds met veel passie. Als jonge meid wist zij al dat ze kaspter wilden worden, zij wil mensen mooi maken en een goed gevoel geven. Met de nodige ervaring kan je bij katja terecht voor een goed advies, over hoe het haar het beste geknipt kan worden maar ook welke kleuring bij je past.

Zij is moeder van 2 mooie dochters en samen met haar partner genieten hun vollop van hun gezin. Katja is liefdevol en trouw.

Creative stylist

Denise

Hoi hoi, mijn naam is Denise.

Bij kapsalon Haarland heb ik het ontzettend naar mijn zin en kan helemaal mezelf zijn. Ik vind het ontzettend leuk om mensen blij te maken met een nieuwe coupe. Van kinds af aan was ik al bezig met haar en wist ik dat mijn passie in het kappersvak zou liggen.
Ik vind het leuk om jou helemaal in de watten te leggen met een nieuwe kleur of kapsel. Kleuren is echt vooral mijn passie en dat vind ik het allerleukste wat er is. Ik hou ervan om nieuwe dingen aan te gaan en wil het beste uit mezelf halen.